Voksen stand-up trylleshow

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent 2015” på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer.

Kendt fra Danmark Har Talent 2015


“Det var noget af det sjoveste tryl, jeg nogensinde har set i mit liv” og ”Jeg er fuldstændig på toppen over det. Jeg synes, du har et virkeligt komisk talent, og dit udseende er med dig” lød det bl.a. fra dommerpanelets medlemmer, der dermed hentydede til sønderjydens noget særprægede, todelte frisure.

Henning Nielsen er, som de fleste nok har gættet, langt fra en novice, hvad angår trylleri og underholdning. Den hurtigtsnakkende sønderjyde har optrådt i over 20 år – både i Danmark og i udlandet til både store og små events. Henning Nielsens varemærke er uden tvivl, at han forener trylleri og stand-up komik. Dette indbragte i 2009 Henning en 3. plads i kategorien ”Comedy”, da der i Kina blev afholdt Verdensmesterskaberne i trylleri.

Henning Nielsens mest efterspurgte show er hans trylle stand-up show, eftersom det passer til stort set alle arrangementer. Her kan publikum opleve Henning Nielsen for fuld skrue, når han vender op og ned på klassiske tryllenumre og krydrer det med humor, spas, gag og løjer. Showet er en skøn blanding af stand-up, mystik, bolde, balloner og sågar en gravid gravhund! Det hele bliver serveret tæt på publikum – ja måske endda i hånden på enkelte tilskuere – og naturligvis med Hennings herlige, afvæbnende, selvironiske facon.